Directorul adjunct al CE Rovinari, porta-vocea PD-L Gorj

353

StoicaIonIon Stoica, directorul adjunct al Complexului Energetic (CE) Rovinari, a fost instalat vineri seara drept purtător de cuvânt al PD-L Gorj. Locul acesta nu era ocupat de nimeni, ultimul care îl deţinuse fiind Horaţiu Gorun, care a renunţat atunci la funcţie deoarece a fost promovat subprefect.

Stoica a fost deputat de Gorj în perioada 2004-2008, fiind la începutul mandatului parlamentar ales al PRM, apoi a fost pentru o perioadă de trei ani de zile independent ca în final să se înscrie la PD-L. Acesta a condus şi filiala Gorj la Partidului Liberal Democrat, până în momentul fuziunii prin absorbţie cu Partidul Democrat. În acest moment, Stoica este directorul Direcţiei Reparaţii din cadrul CE Rovinari, fiind din această postură unul dintre directorii adjuncţi ai unităţii energetice. La un moment dat era vehiculat drept candidat pentru şefia CE Rovinari în momentul în care se discuta tot mai mult despre schimbarea de către Ionel Manţog a actualului manager general al unităţii, Tiberiu Trotea.

Stoica a fost, de asemenea, membru în Biroul Judeţean interimar al PD-L Gorj, pe timpul când filiala portocalie era condusă de Cosmin Popescu iar acum face parte din CODA.

Vineri a fost numit purtător de cuvânt al PD-L Gorj de către noua echipă de conducere a organizaţiei, Stoica primind girul preşedintelui Ion Ruşeţ şi a colegilor săi din conducerea organizaţiei. Ruşeţ consideră că Stoica este un politician echilibrat şi imparţial care poate dialoga echidistant cu reprezentanţii mass-media transmiţând corect mesajele PD-L Gorj.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here