Directorii de şcoli rămân pe funcţii

391

Veşti bune pentru directorii şcolilor din judeţ. Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj, marea majoritate a directorilor îşi vor păstra funcţiile, cel puţin până la organizarea unui concurs.

În urma evaluărilor realizate în cursul lunii august, conducerea IŞJ Gorj a ajuns la concluzia că majoritatea directorilor unităţilor de învăţământ din judeţ şi-au făcut treaba aşa cum trebuie şi nu este necesară schimbarea acestora din funcţii. „Cam 99% au rămas în continuare pentru că, neorganizând concurs în perioada anului şcolar 2012-2013 şi nefiind evenimente deosebite, oamenii făcându-şi treaba, am considerat că este normal să continuăm şi în anul şcolar 2013 – 2014 cu aceleaşi conduceri. Sperăm ca în acest an şcolar să reuşim să organizăm concurs”, a declarat inspectorul şcolar general Ion Işfan. Potrivit acestuia, au fost cazuri în care, în urma evaluării, directorii au fost schimbaţi din funcţii. „Echipa este aceeaşi din anul şcolar precedent. Au fost modificări în câteva localităţi: la Drăguţeşti, la Turburea şi la Glogova. Am schimbat directorul şi la Logreşti pentru că, din păcate, domnul Colţescu Dumitru nu mai este printre noi, a decedat în această vară”, a precizat şeful IŞJ Gorj.

Schimbări şi în echipa IŞJ Gorj
Şi în organigrama IŞJ Gorj au intervenit câteva schimbări. Theodor Tătaru şi Claudia Zaharia nu mai fac parte din echipa IŞJ Gorj. „La inspectoratul şcolar am adus doi inspectori noi. La educaţie fizică şi sport l-am adus pe domnul Berca, pentru că domnul profesor Tătaru a ieşit la pensie şi nu mai putea să mai continue. La geografie am adus-o pe doamna profesoară Violeta Bărboi, pentru că doamna Zaharia, fostul inspector de geografie, a dorit să rămână la catedră în acest an şcolar, spunând că este foarte obosită”, a spus Ion Işfan.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here