Directori adjuncţi de nota 9.20, la Spitalul de Pneumoftiziologie

389

Cei doi candidaţi înscrişi la concursul organizat de Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu în vederea ocupării funcţiilor specifice Comitetului Director, respectiv: director medical şi director financiar-contabil, au trecut cu brio de ambele probe. Astfel, în următorii 3 ani, postul de director medical va fi ocupat de Iulia Căpitănescu, care a obţinut nota 9,20, iar cel de director financiar-contabil de Cornel Fîcea, acesta promovând concursul tot cu 9,20.

Proba scrisă a concursurilor organizate de Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” pentru ocuparea funcţiilor din comitetul director s-a desfăşurat în data de 17.11.2014. Cei doi candidaţi s-au prezentat la concurs bine pregătiţi, dat fiind faptul că ei au promovat probele concursului cu media 9.20.  Iulia Căpitănescu rămâne director medical încă trei ani şi va face echipă cu Cornel Fîcea, care a ocupat postul de director financiar-contabil.
Cei doi directori urmează să încheie contracte de administrare cu Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
M.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here