Director de liceu, instalat subprefect de Gorj

3252

Directorul Liceului Tehnologic Țicleni a fost instalat joi în funcția de subprefect de Gorj. Mihai Istrate a fost susținut de PSD pentru acest post, înlocuindu-l în funcție pe liberalul Virgil Drăgușin.
„Sunt onorat de învestirea mea de către Guvernul României în această funcție de demnitate publică. Îmi voi ghida întreaga activitate după principiile transparenței, a liberului acces la informațiile publice, după principiul legalității, imparțialității și al obiectivității, principiul eficienței și responsabilității, precum și principiul orientării către cetățean. Vin în această funcție cu o experiență vastă, aproape 13 ani de activitate managerială în cadrul Liceului Tehnologic Țicleni. Am ocupat până ieri (n.r. miercuri) funcția de consilier județean din partea PSD Gorj”, a spus Istrate, la depunerea jurământului.
La ceremonia de învestire a noului subprefect, care a avut loc în sistem videoconferință, cu oficialii Ministerului Afacerilor Interne, au fost prezenți lideri PSD Gorj.
Și cel de-al doilea post de subprefect este ocupat tot de un social-democrat. Cei doi fac echipă cu prefectul Marcel Iacobescu de la PNL.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here