Director APAREGIO: „Tariful la apă nu mai creşte în următoarea perioadă”

192

Ion Popescu, directorul APAREGIO a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că tariful la apă nu va mai creşte în următoarea perioadă. Ultima modificare a preţului la apă a fost în octombrie 2013, târgujienii plătind de atunci câte 6 lei pe tona de apă consumată.

Conducerea APAREGIO aduce veşti bune pentru târgujieni, confirmând faptul că în următoarea perioadă nu vor mai fi majorate tarifele la apă şi canal. Potrivit directorului Ion Popescu, creşterea de tarif a fost programată şi trebuie să se ajungă la un tarif unic, care deja se aplică în patru oraşe. „În maxim o lună se va ajunge la un tarif unic şi la Motru”, confirmă Ion Popescu, directorul APAREGIO.

„Gorjul are cel mai mic tarif la apă”
Directorul societăţii APAREGIO a declarat că din cele 42 de judeţe care au primit finanţare prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu, Gorjul are cel mai mic tarif la apă. Cu toate acestea, în Târgu-Jiu nu va mai creşte tariful la apă, în următoarea perioadă. „Târgu-Jiul şi Gorjul se bucură de cel mai mic tarif din ţară, la nivelul celor 42 de judeţe care au primit finanţare prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu. În următoarea perioadă, preţul la apă nu va mai creşte. Din octombrie 2013, tona de apă consumată costă 6 lei, la Târgu-Jiu”, a menţionat Ion Popescu, directorul APAREGIO.
Popescu a mai spus că în condiţii normale de igienă şi civilizaţie, consumul mediu de apă trebuie să fie 115 litri pe om pe zi.
Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here