Directoarea Morie, chemată la IȘJ Gorj pentru explicați după „talciocul” din Școala nr.1 Târgu Jiu

5340

Incidentul de acum o săptămână, de la Școala Gimnazială Gheorghe Tătărescu din Târgu Jiu, cunoscută drept Școală nr.1,  nu a fost trecut cu vederea de către noua conducere a IȘJ Gorj. Reamintim că, în cadrul școlii li s-a permis accesul unor comercianți ambulanți care, în ciuda măsurilor Covid, și-au vândut produsele, lenjerii de pat, pilote și perne, în incinta unității educaționale. Chiar directoarea a cumpărat de la respectivii, plecând cu produsul, astfel achiziționat, sub braț. Școlile au măsuri extrem de restrictive, în pandemie, impuse de Covid, pentru protejarea elevilor și a cadrelor didactice.

„În această dimineață ne-am sesizat din presă, nu știam despre acest lucru(n.r. transformarea școlii în talcioc). Am contactat-o pe doamna director adjunct Morie și i-am cerut o notă de relație în legătură cu acest eveniment. Îi dăm astfel ocazia să explice dânsa ce s-a întâmplat acolo(n.r.în școală), să vedem punctul dumneaei de vedere iar, apoi, în funcție de acest punct de vedere, vom stabili dacă se va întruni o comisie care să analizeze situația”, a precizat Dana Constantinescu, inspectorul școlar general al IȘJ Gorj, la cererea Gorjeanul.

1 COMENTARIU

  1. Sa mergeti si in sectia de pediatrie . Ca acolo nu are voie tatal sa intre la bebelusi dar tanti care vinde botosei si caciulite are voie. Eu aveam copilul grav bolnav si pe sotul nu l-au lasat sa vina sa il vada dar m-am pomenit cu tanti in salon peste mine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here