Directoarea Colegiului Tehnic Motru, printre cei 10 schimbați de IȘJ Gorj

318

Niculina Chițulescu, directorul Colegiului Tehnic Motru în ultimii patru ani, nu va mai conduce unitatea de învățământ din această toamnă. Începând din 1 septembrie 2016, Chițulescu va fi înlocuită cu o colegă mai tânără. Motivul schimbării acesteia are legătură cu acuzațiile de management defectuos și cu relațiile conflictuale avute cu colegii, aceasta reușind să-și ostilizeze tot corpul profesoral. La adresa acesteia s-au făcut mai multe reclamații la Inspectoratul Școlar Gorj, una având legătură cu faptul că aceasta și-ar fi angajat sora în subordine.
Faptul că Niculina Chițulescu deține o funcție de conducere la nivelul PSD Motru nu a salvat-o de destituire, deși se credea că aceasta este susținută politic, în orice condiții. De altfel, de luna viitoare, IȘJ Gorj va face și alte modificări la nivelul directorilor și adjuncților de la mai puțin de zece școli din județ.
Purtătorul de cuvânt al IȘJ Gorj, Georgeta Popescu nu a confirmat destituirea, aceasta declarând, ieri, toți directorii de școli sunt încă evaluați.
Popescu a menționat doar că directorii care au avut probleme în actul de management și sesizări la adresa lor, care s-au confirmat în urma unor verificări interne, vor fi cu siguranță schimbați. “Vor fi mai puțini de zece directori și adjuncți schimbați în această toamnă”, a subliniat însă Popescu.
A.Stoica

2 COMENTARII

  1. Au schimbat si directorul adjunct de la Bilteni, dar nu l- au schimbat pe cel care trebuie.Dar de….dacă doamna Simo e prietena cu Nicu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here