Directoarea Colegiului Auto „Traian Vuia”, liceu cu un singur promovat la bac, a fost avansată inspector școlar! Nepoata unui parlamentar, făcută director

640

Alina Dănăricu, directoarea Colegiului Auto ,,Traian Vuia” din Târgu-Jiu, unitatea de învățământ reușind să bifeze un singur promovat la bacalaureatul din această vară și doi anul trecut, a fost recompensată pentru rezultatele dezastruoase ale școlii cu un loc în Inspectoratul Școlar Județean Gorj. De altfel, pentru a i se face loc lui Dănăricu, aceeași care era acuzată că are clase fantomă, care funcționau până nu de mult cu 8-13 elevi pentru ca profesorii să poată să-și păstreze catedrele, fosta ocupantă a postului de inspector a fost mutată la Liceul Bîrsești, unde ocupă acum funcția de director adjunct. Respectiva este nepoata unui senator de Gorj, în timp ce soțul lui Dănăricu este văr primar cu generalul IȘJ. 

Colegiul Auto “Traian Vuia” Târgu-Jiu este considerat de mult o unitate problemă pentru inspectorul general al IȘJ Gorj, Ion Ișfan, care spunea în luna mai, când profesorii de aici au intrat în grevă, pe motiv că nu și-au luat drepturile salariale pe aprilie, că nu își explică supărarea cadrelor didactice, deoarece respectivele nu prea își dau interesul, mai exact că nu se prea spetesc muncind. „Nu știu de ce ar fi supărați! Că nu au niciun motiv, și-au luat salariile, probabil că nu au copii la ore, de aia!”, a declarat, cu trei luni în urmă, Ion Ișfan, inspectorul general al IȘJ Gorj.

Măsurile împotriva conducerii școlii nu s-au luat după protestul spontan, cum nu s-au luat nici după bacalaureatul din vară când, doar unul dintre absolvenții școlii a trecut de examenul maturității. De altfel, și în 2017, colegiul a reușit să promoveze cu doar doi absolvenți examenul maturității, dar nimeni nu a fost tras la răspundere.

Nepoata șefului de partid, pusă mai jos!
Mai mult, pentru aceste rezultate ,,deosebite”, Ișfan a decis să o promoveze, în aceste zile, pe directoarea colegiului, Alina Dănăricu pe care a făcut-o, peste noapte, inspector pe educația non-formală. Dănăricu a fost pusă în locul Loredanei Diaconescu, nepoata senatorului Florin Cârciumaru, care a fost trecută pe postul de director adjunct la liceul din Bîrsești.

Ișfan a dovedit că rudele sale sunt mai importante la promovări decât cele ale liderului său politic, cele de mai sus fiind unele dintre ultimele mișcări ale generalului IȘJ înainte de concediul petrecut în străinătate.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here