Directoarea adjunctă de la Școala Gimnazială ,,Gheorghe Tătărescu” face pe investigatorul! Personalul, luat abuziv la întrebări

3183

Daniela Leahu Morie, directoarea adjunctă a Școlii Gimnaziale ,,Gheorghe Tătărescu”, numită pe post fără concurs, și-a permis să investigheze în unitatea de învățământ personalul care, crede aceasta, ar fi filmat-o când a permis accesul aici a unor vânzători ambulanți. În timp ce ancheta Inspectoratului Școlar Gorj bate pasul pe loc, Morie s-a transformat în chestor și, cu de la sine putere, a luat la rost femeile de serviciu, muncitorii și chiar profesorii școlii, pentru a-i chestiona dacă vreunul dintre ei a filmat-o în timp ce își făcea cumpărăturile pe holul școlii, în timpul orelor de curs. Morie, care a fost acuzată și de agresarea fizică a unei profesoare din școală, caz cercetat de procurori, nu a fost oprită în demersul său de directoarea unității, Adriana Rădoi.
Acesteia din urmă i s-a părut probabil normală atitudinea adjunctei, care și-a vărsat propriile frustrări asupra personalului din școală, o parte care nici nu avea de-a face cu incidentul și situația în sine. Reamintim că, la adresa lui Morie, părinți ai elevilor au depus în decembrie 2020 o sesizare scrisă la IȘJ Gorj, legat de atitudinea profesoarei de matematică la catedră. Părinții se plâng că copiii lor sunt obligați să facă meditații cu acest cadru didactic, după ce sunt bombardați cu note mici. Lucrurile negative nu se opresc aici; părinții sesizează IȘJ că copiilor nu li se vorbește așa cum ar trebui la ore de către cadrul didactic, că nu li se dau lucrări, că li se dă multă muncă de făcut acasă, care nu este corectată de cardul didactic. Și sesizarea în cauză nu a fost definitivată de IȘJ Gorj, deși acuzațiile la adresa directoarei adjuncte Morie sunt grave, iar cea cu comercianții este ușor demonstrabilă deoarece activitatea de vânzare a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale școlii.
A.S.

9 COMENTARII

 1. Poate nu știați că meritele deosebite are distinsei doamne sunt reflectate chiar in gradatia de merit pe care o deține. Merit? Meritul de a face de râs invatamantul care si asa e pe ducă, meritul de a ne face pe noi, pe părinți să ne ingrijoram pentru soarta copiilor care sunt învățați carte de astfel de dascăli.

 2. D-na reporter… O vreți schimbată!? Aveți să puneți un om mai valoros!? Da..ok.De.a lungul timpului aceste atacuri de presă, de cele mai multe ori, au dus la înlocuirea de oameni care făceau performanță. Păcat!!

 3. E cumva fata fostului mare profesor Morie? Daca da, se stie demult cam ce intelect are! Departe, foarte departe de senior! Deci nu e de mirare ca face ce face. In poza e ea? Daca da, “doamnei” ii mai lipseste tigara si sticla de bere, hai sa zicem cafeaua si tinuta ar fi perfecta pentru un cadru didactic.

 4. Nu ati mai gasit pe cine sa puneti in functie decat pe una cu nota 4 la examenul pentru directori?Atunci de ce dracu mai organizati examene,daca puneti sefi toate lichelele?

 5. Gura lumii spune că e susținută de “cineva” din ISJ.
  Doamna Inspector General, aveți aveți aceeași abordare ca și predecesorii dvs? Lăsați să fie terfelit în continuare numele unei școli? Elevii mai pot fi mândri de școala lor văzând frecvent articole de acest gen?
  Întreb și eu, nu că aș aștepta vreun răspuns.

 6. Doamna “profesoara” ar trebuii sa-si dea demisia din toate functiile detinute,chiar si ca profesor,pentru ca terorizeaza elevii care nu fac meditatie la ea….deci faptele ei sunt mult mai grave decat acest talcioc…apropo sa nu uitam si de faptul ca are dosar penal in scandalul cu profesoara de limba romana pe care a batut-o in prppiul birou….

 7. ar trebui sa va interesati si de profesorii din nr 1, ca de exemplu: doamna de limba romana Boceanu care da note bune numai in conditiile in care elevul este la ea la pregatire, sau doamna de cultura civica Popescu care jigneste elevii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here