Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului angajează jurist

173

Angajările continuă la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. După ce au fost scoase la concurs posturi de medic, măcelar şi consilier la Compartimentul Tehnic, de data aceasta se caută un jurist. Înscrierile se derulează în perioada 19 ianuarie – 7 februarie.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie de consilier juridic, grad profesional superior. Postul vacant este la Compartimentul contencios din cadrul Serviciului Juridic şi Contencios. „Proba scrisă pentru concursul de ocupare a postului de jurist are loc în data de 19 februarie, iar interviul pe 22 februarie, la sediul instituţiei”, confirmă Laurenţiu Diaconescu, director executiv adjunct Strategii, Programe, Proiecte, Resurse Umane în cadrul DGASPC Gorj.
Dosarele de înscriere se depun la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, în perioada 19 ianuarie – 7 februarie.

Trei concurenţi pe postul de consilier
Pe data de 17 ianuarie s-au încheiat înscrierile pentru postul vacant de consilier, grad profesional principal la Compartimentul Tehnic. Potrivit directorului Laurenţiu Diaconescu, trei persoane şi-au depus dosarele de participare la concurs, verificarea lor făcându-se pe data de 18 ianuarie. „Pe data de 29 ianuarie are loc proba scrisă a concursului, iar pe 31 ianuarie se susţine interviul”, confirmă Laurenţiu Diaconescu, director executiv adjunct Strategii, Programe, Proiecte, Resurse Umane în cadrul DGASPC Gorj.
Reamintim faptul că pe posturile de medic, care au fost scoase la concurs, de două ori, nu s-a înscris nimeni, motiv pentru care reprezentanţii DGASPC Gorj vor demara procedurile de reorganizare a concursului. Deocamdată nu se ştie data exactă când vor fi scoase la concurs, din nou, posturile de medic. Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj speră ca de data aceasta posturile să fie dorite de mai multe persoane, ocuparea lor fiind absolut necesară pentru buna desfăşurare a activităţii specifice acestui domeniu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here