Direcţia de Sănătate Publică angajează şef serviciu

329

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de şef serviciu – Control în sănătate publică din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj. Proba scrisă are loc pe data de 29 octombrie.

Candidaţii care doresc să participe la concursul organizat de ANFP pentru ocuparea postului de şef serviciu – Control în sănătate publică din cadrul DSP Gorj trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de ştiinţe medicină; să deţină gradul de medic specialist sau medic primar într-una din specialităţile: igienă sau sănătate publică; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum doi ani.

Proba scrisă, pe 29 octombrie
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 29 octombrie 2015, ora 10.00: proba scrisă; data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.
Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din bd. Mircea Vodă, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon 0374/112.726.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here