Direcţia de Cultură “Constantin Brâncuşi”, pe mâini bune – Teodora Ciobanu de două ori şefă

352

teodora ciobanu facuta de mine2Directoarea Direcţiei Publice de Protecţie Socială (DPPS) Târgu-Jiu va conduce şi Direcţia de Cultură „Constantin Brâncuşi” a municipiului Târgu-Jiu, fostă Centru de Cultură. Acesta lucru va dura până la susţinerea concursului pentru ocuparea postului de director la noua Direcţie înfiinţată.

Teodora Ciobanu a precizat că a preluat atribuţiile de directoare interimară până la data desfăşurării concursului, una neconcretizată încă.

Ea a acceptat postul la rugămintea edilului Florin Cârciumaru, şi, astfel va conduce pentru o vreme două direcţii, fără a lua însă nici un ban în plus pentru munca prestată la Direcţia de Cultură. “Pentru ca lucrurile să nu stea pe loc, am preluat activitatea de acolo. Ţin să spun că nu voi candida pentru ocuparea postului de director, iar competiţia va fi una serioasă, la care îşi pot depune dosare oameni din întreaga ţară, fie că au legătură cu cultura sau nu”, a declarat directoarea.

Angajaţii fostului Centru de Cultură „Constantin Brâncuşi” vor rămâne pe posturi, însă incertă este situaţia fostului director, Sorin Lory Buliga, care, în prezent, a trecut cu ceilalţi angajaţi în organigrama Direcţiei de Cultură.

Aceasta va fi organizată pe patru compartimente, menite să realizeze programe concrete de promovare a turismului târgujian şi a operelor lui Constantin Brâncuşi, şi se va implica în organizarea evenimentelor culturale alături de alte instituţii.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here