Dintr-un scaun cu rotile își urmează visul, Gorjeanul Mihnea Florin Vîlceanu, în competiția Vocea României

372

Un tânăr talentat, originar din Târgu-Jiu, participă la emisiunea Vocea României. Mihnea Florin Vîlceanu și-a descoperit pasiunea pentru muzică în urmă cu câțiva ani, când a suferit un grav accident, care l-a ținuit într-un scaun cu rotile. Vineri seara, Mihnea poate fi urmărit la Pro TV, începând cu ora 20.30.

Când avea 16 ani, Mihnea Florin Vîlceanu, din Târgu-Jiu, a suferit un grav accident pe pârtia din Rânca, rămânând imobilizat. Băiatul și-a fracturat coloana vertebrală și a rămas imobilizat în scaunul cu rotile. La timpul respectiv, Mihnea era elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu. Acum are 21 de ani și este absolvent, șef de promoție, al Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității de Vest din Timișoara și masterand la Inginerie software în cadrul aceleiași universități.
În paralel, Mihnea Florin Vîlceanu își urmează un alt vis, acela de a ajunge interpret. Muzica este totul pentru Mihnea, după cum confirmă mama acestuia: “pasiunea pentru muzică a început odată cu accidentul. Nu a primit nicio oră de muzică, dar cântă mereu. A mai participat și la competiția Studenții au talent, unde a luat locul II, iar acum participă la Vocea României. Sunt foarte mândră de el!”
Tânărul a participat în cadrul competiției Vocea României, iar prestația sa va putea fi urmărită vineri la ProTV. „În sfârșit, a apărut clipa mult așteptată. Ne vedem la ProTV, vineri, 5 octombrie de la ora 20.30. Fiți cu ochii în patru și sper să fiți surprinși plăcut! #VoceaRomaniei”, a scris Mihnea pe contul său de pe o rețea de socializare.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here