Din toamnă încep lucrările de modernizare a Căii Eroilor

351

La finele săptămânii trecute, conducerea Primăriei Municipiului Târgu-Jiu a anunțat faptul că proiectul de modernizare a Ansamblului Monumental Calea Eroilor merge mai departe ca urmare a obținerii recente a avizului favorabil din partea Ministerului Culturii pentru faza de proiect tehnic.
Ca urmare a modului în care avansează proiectul, din această toamnă, municipalitatea va demara lucrările de modernizare la primul tronson al Căii Eroilor.
”A fost emis avizul favorabil final pentru obiectivul “Modernizarea și reabilitarea zonei protejate a Ansamblului Monumental Calea Eroilor”, la faza proiect tehnic, după ce, în prealabil fusese emis avizul favorabil la faza de studiu de fezabilitate. În acest fel, Ministerul Culturii a dat acordul pentru executarea tuturor lucrărilor propuse în cadrul proiectului general al obiectivului. Astfel, începând din această toamnă, vor putea demara lucrările pentru prima etapă pe tronsonul Căii Eroilor cuprins între intersecția străzilor Popa Șapcă și Mărășești. Lucrările se vor executa în corelare cu lucrările de deviere și înlocuire a rețelelor electrice, rețelelor de telecomunicații și rețelelor de gaze naturale ce vor fi executate de către operatorii sistemelor respective”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here