Din prinţ a ajuns repudiat! – Manta tocat mărunt de Răuţ

331
„Cine este Manta?” se întreba retoric în cadrul conferinţei de presă susţinută ieri, liberalul Ion Răuţ. În calitate de purtător de cuvânt al filialei gorjene a PNL, Răuţ a exprimat poziţia colegilor săi de partid faţă de atitudinea lui Pantelimon Manta, ajuns în colţul ,,negru” datorită divergenţelor pe care le are cu ceilalţi liberali.

Prezenţa lui Pantelimon Manta în cadrul organizaţiei judeţene deranjează din ce în ce mai mult, mai ales că Manta a îndrăznit să-l atace chiar pe liderul Dan Ilie Morega. „Manta vea să se erijeze într-un apostol al democraţiei, numai că nu este”, spunea, ieri, Ion Răuţ. Prin câteva glume ironice acesta a dat de înţeles că organizaţia doreşte în mod clar să se debaraseze de prezenţa lui Pantelimon Manta în cadrul organizaţiei. „Când este întrebat de activitatea lui politică, Manta începe să vorbească tare şi uneori chiar jigneşte. Ce a făcut Manta până acum? S-a aciuiat pe lângă un om politic puternic de pe lângă care să hămăie şi el pentru că nu are de fapt rezultate. Înainte îl avea pe Mischie. Acum l-a luat pe Morega. Numai că Morega nu avea timp de bătălii cu Manta, el a avut treabă cu Orban. Pe acest băgător în seama Manta, îl recomandă rezultatele pe care le-a obţinut atunci când a candidat pentru funcţia de deputat, pe care de altfel nici nu a luat-o şi scorul obţinut la Camera Deputaţilor”, declara Ion Răuţ. Ca argument a celor spuse, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj a reamintit rezultatele obţinute la alegerile parlamentare din anul 2008, atât de Dan Ilie Morega cât şi de Pantelimon Manta: „Morega a obţinut 28.000 de voturi, în timp ce Manta doar 3.000”.
Cine bate tobele lui Manta?
Conform declaraţiilor publice ale lui Răuţ, fostul deputat Pantelimon Manta ar fi fost provocat la o competiţie politică internă. Un fel de „care pe care” pentru a-şi demonstra forţa de politicianist liberal. „I-am zis să vină cu oameni lângă el şi să demonstreze ce poate. Dar bineînţeles că nu a făcut asta. Manta ar vrea să dirijeze o orchestră pe care nu o are”, mai adăuga Răuţ. Că o fi vorba sau nu de lăutari, nu a reuşit să ne lămurească purtătorul de cuvânt liberal. Dar, cert este că acesta este convins de faptul că: „Manta are impresia că are susţinere în partid. Încă o dată, vrea să fie şef de orchestră numai că fiecare bate în tobă atunci când îi vine”.
Oana Paloş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here