Din prima zi/Fabrica de cablaje de la Rostramo are 1000 de CV-uri

633

O mie de gorjeni s-au arătat interesați, ieri, să lucreze la viitoarea fabrică de cablaje auto de la Rostramo. Aceștia și-au depus deja CV-urile începând de luni la sediul societății, uimindu-l pe angajatorul care se aștepta la doar 500 de solicitanți. Reprezentanții fabricii de cablaje auto de la Drobeta Turnu Severin, patronați de același investitor japonez, au rezolvat însă problema multiplicând cererile de angajare pentru a face față tuturor solicitanților unui loc de muncă.
Reamintim că, la finalul anului trecut, Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, anunța jurnaliștii că activitatea fabricii de cablaje din municipiu ar urma să înceapă în luna mai a anului 2017. “Știu că lucrurile merg în direcția bună, sper ca vremea să țină cu ei și să respecte programul pe care l-au stabilit, în luna mai să înceapă activitatea în prima hală de producție. Din ce am discutat cu ei, după 9 – 10 ianuarie o să fie prezenți în Târgu-Jiu să vadă și stadiul lucrărilor și să stabilească graficul în ceea ce privește activitatea pe care o vor desfășura cu luna mai”, a spus atunci Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj. Investitorul, compania japoneză Sumitomo, a închiriat deja la Rostramo o hală de 5.000 de metri pătrați. În primă fază, vor fi angajați 500 de gorjeni, pentru ca mai apoi numărul total de salariați să fie de 1.500.
A.Stoica

2 COMENTARII

  1. Este o rusine aceasta fabrica in tg.jiu .de ce pleaca angajatii din fabrica ??? Nu de bine . Sunt angajati care supravegheaza si isi bat joc de angajatii de la banda . Plus ca este un angajat supraveghetor care hartuieste sexual angajatele . Nu indrum pe nimeni sa mearga la aceasta fabrica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here