Din pixul unui șef al CEO, salariații Minprest vor rămâne în concedii fără plată!

3849

Șeful Sucursalei Miniere a CE Oltenia s-a opus oricărei schimbări în bine pentru salariații de la Minprest, societate în care Complexul este acționar majoritar.

Din pixul lui Florentin Gheorghescu, dispare sursa vitală de finanțare a locurilor de muncă. El lasă pe drumuri sute de familii: ,,Anul 2022 o să vină cu zile de concediu fără plată pentru angajații Minprest Serv SA, care deservesc Sucursala Minieră, mai exact contractul de deservire generală. Și asta, pentru că directorul Diviziei Miniere, Florentin Gheorghescu, s-a opus majorării sumelor care acopereau toate posturile lunare pentru fiecare salariat”, anunță președintele Cartel Alfa Gorj, Alin Munteanu.
În această situație, liderul Sindicatului Liber Alfa Minprest, Cosmin Bivolaru, și președintele Cartel Alfa, filiala Gorj, Alin Munteanu, au înaintat adrese la CEO pentru remedierea situației salariaților. Cosmin Bivolaru a avut și un mesaj pentru Florentin Gheorghescu: ,,Să-i fie rușine oamenii muncesc prin nămoale, cu salarii de mizerie!”.
M.C.H.

1 COMENTARIU

  1. …..cine nu il cunoaste pe domnul Florin Gheorghescu …pot sa il comenteze ….dar noi cei care am lucrat cu directorul Florin Gheorghescu …..toti spunem ca este un om cu frica lui Dumnezeu ….nu face rau…..deci domnule ziarist cand scrii un articol …un sfat ….documenteazate de persoana in care arunci cu noroi ! Acest director isi vede de munca lui si nu face rau …..din contra …..ajuta …..deci…..domnule Cosmin Bivolaru ….eu zic ..asa ca…. un sfat…. sa iti ceri scuze fata de acest director ! un simplu salariat de la cariera Lupoaia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here