Din nou, şomajul a luat proporţii în Gorj

336

Luna martie aduce noi valori mărite ale ratei şomajului la nivelul judeţului Gorj. Dacă cu o lună înainte, numărul şomerilor era de circa 10.500, în prezent, a depăşit 11.000.

Potrivit celor mai recente informaţii furnizate de conducerea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, ultimele date indică o rată a şomajului, aferentă judeţului nostru, de 8,05%, în creştere faţă de luna anterioară. “Raportarea la zi indică o rată a şomajului la nivel judeţean de 8,05%, corespunzătoare unui număr de 11.085 de şomeri. Practic, sunt mai mulţi şomeri decât în luna anterioară, când rata şomajului atinsese 7,66% şi aveam înregistraţi 10.547 de şomeri”, a declarat Ana-Maria Niculescu, directorul adjunct al AJOFM Gorj.
În prezent, şomerii gorjeni au la dispoziţie o ofertă actualizată zilnic de locuri de muncă la nivel judeţean. Directorul adjunct al AJOFM Gorj a precizat că oferta judeţeană de locuri de muncă cuprinde circa 200 de posturi vacante, destinate atât gorjenilor cu studii superioare, cât şi celor cu studii medii, în diverse sectoare de activitate. Dintre acestea, amintim posturi vacante de: agent de securitate, agent de vânzări, ajutor bucătar, asistent farmacist, automatist, barman, brutar, bucătar, cameristă, cofetar, consilier juridic, croitor, dulgher, electrician, femeie de serviciu, fierar betonist, frezor universal, funcţionar economic, inginer electroenergetică, inspector asigurări, lăcătuş mecanic, lucrător gestionar, maşinist, mecanic agricol, muncitor necalificat, operator introducere, validare şi prelucrare date, ospătar, patiser, pizzar, secretară, şef formaţie, şofer, spălător vehicule, sudor, tehnician, telefonist, vânzător, zidar pietrar.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. va rog sa ma ajutati cu o informatie..as dori sa ma angajez ca stivuitorist dar nu detin autorizatie i.s.c.i.r…ma intereseaza un loc de munca eventual care sa ma califice in acest domeniu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here