Din cauza întrunirilor lui Dian, Şeful de campanie a lui Modrea se gândeşte să conteste alegerile din PNL

253

raut ion (4)Ion Răuţ, şeful de campanie electorală a candidatului la şefia PNL Gorj, Dumitru Modrea, acuză întrunirile nestatutare care ar fi fost organizate, în ultimele zile, de Dian Popescu în judeţ.

Răuţ consideră că nu ar fi corect ca organizaţiile liberale din Gorj să fie consultate înainte de scrutin şi puse să dea ,,un vot imperativ” deşi votul delegaţilor la Conferinţa de Alegeri este secret şi nu poate fi stabilit dinainte. ,,Faptul că se apelează câteva practici nestatutare ne pune în situaţia să manifestăm fermitate hotărâtă împotriva acestor practici şi chiar să ne rezervăm dreptul să contestăm rezultatul Conferinţei de Alegeri, dacă vom observa aceste tipuri de manifestări în desfăşurarea ei”, a declarat Răuţ.

Acesta face referire la ultima întrunire de la Turceni la care a participat candidatul Dian Popescu iar liberalii prezenţi ar fi fost puşi să voteze, de două ori, pe cine susţin. Răuţ susţine că celor de faţă la Turceni li s-a menţionat că minoritatea se supune majorităţii, adică voturile mai puţine date contracandidatului omului de afaceri din Ţicleni nu s-ar lua în calcul pe 4 septembrie, fiecare delegat fiind obligat să voteze cum vrea majoritatea organizaţiei din care aceştia fac parte. ,,Acest lucru s-a întâmplat recent la Turceni, în prezenţa candidatului Dian Popescu. Manifestări similare s-au încercat şi la Motru, în care mai multe organizaţii au fost ademenite să voteze pe cine susţin, deşi acest lucru nu este corect şi nu este conform statutului. Oamenii au renunţat însă, pe parcurs, la alegerile făcute în acest mod. Curios este însă că Dian Popescu ştie că nu face bine dar forţează nota pentru imagine”, a conchis Răuţ.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here