Din casă în casă la Cîlnic, pentru Victor Ponta

447

Staff-ul Alianței PSD – UNPR –PC s-a deplasat ieri în comuna Câlnic acolo unde s-au desfășurat acțiuni de campanie și de susținere a candidatului Victor Ponta.
cilnic (2)Echipa de campanie în frunte cu vicepreședintele PSD Gorj, Bebe Ionică, vicepreședintele PSD Alecu Drăgoi, membrul PSD Tg-Jiu, Gigi Pecingină și încă 50 de membrii și militanți PSD, a mers din casă în casă pentru a sta de vorbă cu cetățenii și a le explica programul electoral al lui Victor Ponta.
cilnic (3)“Mergem din casă în casă pentru a sta de vorbă cu oamenii și a le prezenta programul pe care îl are Victor Ponta pentru că cetățenii trebuie să știe ce vrea Victor Ponta pentru gorjeni, pentru români și sunt convins că localnicii din Câlnic vor vota candidatul Alianței”, a spus Bebe Ionică, vicepreședinte PSD Gorj.
cilnic (1)Cetățenii comunei Câlnic și-au arătat încrederea în Victor Ponta pentru că în calitate de Prim Ministru a pus economia în mișcare, a reparat nedreptățile și a scos țara din izolarea externă.
cilnic (4)Ca președinte, Victor Ponta îi va uni pe români, va aduce bunăstare și pace socială și va lupta pentru construirea României Puternice.
M.P.

cilnic (5)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here