Din acest weekend, Vaccinare la Mall și în Parcul Central

815

Campanie de vaccinare din acest weekend la mall-ul din Târgu-Jiu și în foișorul din Parcul Central. Revenirea la o viață normală și reducerea până la eliminarea în totalitate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 reprezintă principala noastră prioritate, anunță prefectul Corneliu Răducan-Morega.
Direcția de Sănătate Publică Gorj a anunțat că a găsit personal pentru cele două noi centre de vaccinare.
„Dăm liber la vaccinare gorjenilor care doresc să o facă! Fără programare, doar cu buletinul, dar cu respectarea normelor în vigoare! Campania de vaccinare din municipiul Târgu-Jiu este organizată în weekend-urile 15-16 mai și 22-23 mai, în Parcul Central din Târgu-Jiu, între orele 9.00-20.00, și în Mall Shopping City, între orele 10.00-21.00. Mulțumiri pentru sprijinul acordat acestei campanii adresez în special cadrelor medicale care se vor afla la cele două centre, Direcției de Sănătate Gorj și Ministerului de Interne. Gorjenii au demonstrat că sunt responsabili, acum e rândul nostru, al autorităților, să venim în sprijinul lor și să le oferim încă o șansă la normalitate”, a transmis prefectul de Gorj.
Dacă acțiunea va fi una de succes, autoritățile iau în calcul să organizeze campania de vaccinare și în următoarele weekend-uri.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here