Digitalizare, administraţie verde şi sănătate – provocarea ANFP pentru instituţiile publice

454

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici lansează cea de-a XIII-a ediţie a Competiţiei celor mai bune practici din administraţia publică din România, un demers realizat pentru cunoașterea și recunoașterea performanţei la nivelul administraţiei publice româneşti. PInstituţiile şi autorităţile publice de la toate nivelurile administraţiei publice sunt invitate să-şi înscrie, în perioada 23 iulie – 17 septembrie 2021, iniţiativele inovative şi eficiente care corespund celor 3 piloni tematici propuşi în acest an, şi anume:

➡️ Pilon 1: Digitalizarea – soluţii integrate pentru o administraţie inteligentă;
➡️ Pilon 2: Administraţie verde – calea spre o societate durabilă;
➡️ Pilon 3: Contribuții la asigurarea sănătății comunității sau a angajaților.

Informaţiile necesare pentru depunerea bunelor practici şi formatul standard pentru aplicaţie pot fi consultate pe site-ul Agenţiei, în cadrul secţiunii Comunicare/Competiţia bunelor practici.

Sunt acceptate bune practici implementate sau aflate în implementare (cu condiţia ca acestea să fi obţinut rezultate relevante până în momentul înscrierii în competiţie).

Bunele practici se transmit online, la adresa de email bunepractici@anfp.gov.ro.

În competiţie, nu se pot înscrie proiecte/cazuri de bună practică care au mai fost premiate la ediţiile anterioare ale Competiţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here