Dian Popescu nu se identifică cu „Inginerul”

290

Dian Popescu-facuta de mineDespre omul de afaceri Dian Popescu s-au spus şi s-au scris multe în ultimul timp. De la viaţa politică, la cea privată, de bine sau de rău, legat de preşedintele PNL Târgu-Jiu au apărut foarte multe zvonuri, bârfe dar şi lucruri adevărate.

Şeful PNL Târgu-Jiu a hotărât să clarifice însă tot ce ţine de aceste informaţii apărute, mai devreme sau mai târziu, despre el.

În ultimul timp, toată lumea a aflat despre aventurile lui Dian Popescu. El însă dezminte zvonurile: „recunosc că-mi plac femeile, dar cui nu-i plac? Recunosc de asemenea, că o cunosc pe tânăra despre care s-a scris că ar fi amanta mea, dar trebuie să spun că această informaţie este falsă. O cunosc din cu totul şi cu totul altă conjunctură. Ea este o profesionistă în ceea ce face şi ne ştim doar pe linie profesională. Atât! Admit faptul că este o femeie frumoasă, după cum a remarcat toată lumea care a văzut pozele, dar de aici şi până la a se spune că este amanta mea, este aberant. Nu am nicio legătură cu ea”. Din fericire, el are o soţie înţelegătoare, care nu crede tot ce apare în presă. „Am o soţie minunată, înţeleaptă, care nu se lasă pradă informaţiilor din ziare. Dimpotrivă, pot să spun că pe ea o amuză toate aceste aberaţii”, spune Dian. Totuşi, ceea ce-l deranjează este faptul că momentul publicării respectivelor articole a fost unul total neprielnic: „nu m-a deranjat ce s-a scris, pentru că nu este adevărat. M-a supărat, în schimb, momentul. Eu mă aflam la Bucureşti atunci, aşteptam venirea pe lume a fetiţei mele şi acele subiecte de presă au fost atacuri la familia mea. Este ruşinos că se întâmplă aşa ceva”.

„Inginerul”, „doar pentru tiraj”

Despre multe dintre „dezvăluirile” din presă, vizavi de persoana sa, Dian Popescu spune că: „sunt inventate doar pentru tiraj.” La fel şi despre faptul că i se spune, „inginerul”, el considerând că: „poate se trage de la profesia mea, pentru că eu asta sunt: inginer. Nu mi-au dat colegii această poreclă, nici prietenii. Nu mai ştiu cine mi-a dat-o, de nicio culoare. Trebuie să-l întrebaţi pe cel care a scris aşa ceva. Pe mine nu m-au întrebat, deci nu ştiu nici de unde au scos lucrul acesta. Mie nu-mi spune nimeni „Inginerul”. Lucrurile care nu sunt conforme cu realitatea, eu le tratez cu indiferenţă. Sunt unii care scriu numai pentru tiraj şi nu pentru altceva. Cred că la fel e şi cu „inginerul”, e doar pentru tiraj”.

Coleric, dar nu scandalagiu

Deşi s-au spus şi s-au scris multe chestiuni legate de viaţa şi activitatea sa, Dian nu s-a certat cu nimeni până acum. „Sunt chiar un coleric, dar mi-am asumat toate aceste apariţii în ziare, din momentul în care am intrat în politică. Eu sunt un om politic necontrolabil pentru că am stabilitate financiară şi nu pot să fiu controlat sau şantajat, iar acest lucru deranjează. De aceea au şi apărut tot felul de articole în presă, legându-se de mine ca om politic, ca om de afaceri, sau chiar de viaţa mea privată. Chiar şi aşa, nu am avut conflicte cu nimeni, nici din presă, nici din scena politică. Schimburi de replici sau de idei poate au mai fost, dar nu s-a ajuns la conflicte. Cine se coboară la un astfel de nivel, înseamnă că nu are un discurs populist, că e gol pe interior şi că nu are cu ce să iasă în faţă. Un lucru este cert: eu nu dau subiecte la presă, nu plătesc apariţiile în paginile ziarelor, pe posturile de televiziune sau radio, pentru că eu sunt un om politic tânăr, nu un circar”.

Prea ocupat să ajungă la cabana sa din Rânca

Pe lângă complexul de agrement de la Ţicleni, Dian Popescu mai deţine şi o cabană la Rânca. În staţiunea montană, însă, ajunge foarte rar, deoarece este o persoană extrem de ocupată. „Am o cabană la Rânca. Nu este una foarte mare, este micuţă, de familie. Am construit-o în perioada în care staţiunea a luat amploare. Din păcate eu ajung foarte rar la cabana mea, doar o dată pe an”, a mărturisit Dian Popescu.

Fiica şi soţia, comorile sale

Foarte important pentru orice persoană publică este să se bucure de liniştea şi confortul unei familii fericite şi unite.

Aşa se pare că este şi în cazul lui Dian Popescu. „Sunt creştin-ortodox şi fundamentul acestei religii, după cum ştiţi, este familia. De curând Dumnezeu m-a hărăzit şi cu o fetiţă. A fost un copil dorit, aşteptat douăzeci de ani şi pentru care ne-am străduit destul de mult. Am mers la mai mulţi medici, în ţară şi în străinătate, şi acum ne bucurăm din plin de o minunăţie de fetiţă. Ea şi soţia sunt comorile mele. Soţia mea este o femeie deosebită, ştie că sunt foarte ocupat şi mă susţine. Eu fiind plecat cu afaceri, s-a întâmplat să ne vedem şi foarte rar, poate chiar în alte locuri, nu acasă, dar ea mă înţelege. Sunt un norocos că am o asemenea familie. Acest lucru este foarte important pentru un bărbat şi pentru succesul său profesional”, a conchis Dian.

Minodora SUCEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here