Dian Popescu, mulţumit de primele discuţii cu Cârciumaru

342

IMG_0672Noul şef al PNL Gorj a reuşit să aibă o întâlnire la sfârşitul săptămânii trecute cu omolgul său de la PSD, Dian Popescu spunând că primele discuţii purtate cu Florin Cârciumaru i-au lăsat o impresie foarte bună despre liderul social-democrat.

Liberalul rămâne critic însă faţă de şeful Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, majoritatea pe care partidul său şi PRM o formează alături de social-democraţi fiind şi tema discuţiilor avute cu Cârciumaru. Dian Popescu spune că la sfârşitul acestei săptămâni va avea o întâlnire dintre delegaţiile celor două filiale, scopul întâlnirii reprezentându-l protocolul de colaborare pe care cele două organizaţii nu îl au semnat la nivel de judeţ de mai bine de doi ani.

“Domnul Cârciumaru a fost foarte deschis la dialog şi astfel am găsit calea pentru a comunica. Vom stabili zilele acestea data la care să ne întâlnim într-un cadru mult mai larg pentru că, aşa cum am spus, eu voi merge însoţit de o delegaţie formată din colegi de-ai mei. Discutăm pentru un protocol în baza căreia să funcţioneze o alianţă între PSD şi PNL la nivel de judeţ. Nu va fi o negociere pentru o funcţie, eventual şi aia din Consiliul Judeţean, pentru că pe mine mă interesează relaţia la nivel de judeţ între cele două organizaţii, nu un post anume pentru cineva”, spune Dian Popescu.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here