Dian Popescu îi pregăteşte o surpriză lui Răuţ

338

dian popescuPreşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, a anunţat ieri că liberalul Ion Răuţ ar putea avea parte de o surpriză de proporţii. Acesta s-a referit la faptul că Răuţ a menţionat public că aşteaptă cu nerăbdare şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Gorj, din 16 octombrie, pentru a se apăra de propunerea conducerii filialei de a-l exclude din organizaţie, pe motiv că a făcut parte din fosta Securitate.

Dian Popescu a menţionat astfel că ,,problema” Răuţ ar putea fi soluţionată între timp de către Consiliul Naţional Executiv (CNE) al PNL, iar liberalul nu ar mai putea să se apere în organismul local de conducere. “Răuţ ar putea avea parte de o surpriză. Este posibil ca până la Delegaţia Permanentă el să fie deja exclus din organizaţie. Acesta va fi meritul Consiliului Naţional Executiv”, a declarat Dian Popescu care a completat spunând că la nivel central cazul Răuţ ar fi arhicunoscut, prezenţa acestuia în filială atârnând într-un fir de aţă.

“Cred că Centrul nu se va băga”

Întrebat cum comentează declaraţia şefului PNL Gorj, Ion Răuţ, plecat ieri din localitate, a declarat: “este oricum o aberaţie gen Dian Popescu. Să mă excludă sau nu este competenţa Delegaţiei Permanente, doar dacă acest organism refuză acest lucru se ajunge la CNE. Dacă totuşi mă exclude CNE-ul înseamnă că Dian Popescu este incapabil să rezolve această problemă pe plan judeţean”. Ion Răuţ a specificat apoi că în opinia sa cei de la Centru nu se vor băga în această discuţie, deoarece dacă ar fi vrut să îl elimine din PNL Gorj puteau să invalideze candidatura sa şi prezenţa în Biroul Politic Judeţean.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here