Dian Popescu, favorit pe Motru şi pe Jilţuri

337

Zilele trecute, preşedintele PNL Motru, juristul Ion Cojocaru a fost gazda unei întâlniri zonale ale liberalilor de pe Valea Motrului şi din Jilţuri.

Organizaţiile comunale din Motru, Cătune, Glogova, Samarineşti, Văgiuleşti, Slivileşti, Bolboşi, Borăscu, Dragoteşti şi Mătăsari şi-au trimis delegaţii la o întrunire hotărâtoare privind opţiunea de vot pentru şedinţa de alegere a noului preşedinte al Organizaţie Judeţene a PNL Gorj.

Ion Cojocaru ne-a declarat: “I-am primit şi i-am audiat pe toţi: de Radu Angheloiu, de Dian Popescu şi de Ion Navlea. Fiecare a venit şi a expus câte un program. Dian Popescu a convins 29 dintre cei 37 de delegaţi, oferind transferul decizional de la nivelul organizaţie judeţene la nivelul organizaţiei locale. Aşa cum se cunoaşte, în fiecare localitate există liberali de tradiţie, care îşi doresc să participe la actul decizional, în felul acesta implicându-se activ în programele sociale, dar şi în hotărârile cu privire la dezvoltarea zonală. Votul delegaţilor a fost unul secret, Radu Angheloiu adjudecându-şi 4 voturi, Navlea 3 şi unul fiind anulat. Desigur, întâlnirile noastre au o rată de stabilitate recunoscută şi noi, cei de pe Valea Motrului, vom proceda aşa cum ne-am hotărât anticipat. Nu ascund faptul că vom continua discuţiile cu omologii noştri din Gorj pentru că vrem să păstrăm unitatea partidului şi realizările lui alegând un lider cu o capacitate mare de muncă”.

Ion Cojocaru conduce liberalii motreni de 7 ani de zile şi a fost prezent în Consiliul Local împreună cu cel puţin unu sau doi consilieri locali. El a intrat mereu în calculul majorităţilor locale, dar a avut ghinionul să întâlnească garnituri puternice, pe care nu le-a putut învinge.

A contribuit însă din plin la susţinerea liberalilor pe plan judeţean şi este hotărât să se implice în continuare în destinul organizaţiei gorjene.

Constantin Bunilă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here