Dian Popescu: “PNL Gorj a suportat financiar drumul la Bucureşti”

405

19 usl-plecare miting[(001282)17-38-38]Deplasarea grupului extins a liberalilor gorjeni la Bucureşti s-a făcut fără probleme şi incidente, cei 320 de membrii PNL Gorj plecând ieri dimineaţă din Târgu-Jiu cu trei autocare, şase microbuze şi douăzeci de autoturisme. Efortul financiar a fost suportat de membrii BPJ-ului PNL Gorj, după cum declară preşedintele organizaţiei, Dian Popescu.

19 usl-plecare miting[(013421)17-42-02]“Atmosferă incendiară în Bucureşti, am protestat paşnic”, declara Dian Popescu, la scurt timp după ce grupul numeros al liberalilor gorjeni a părăsit capitala pentru a reveni acasă. Dian s-a declarat mulţumit de felul în care s-a desfăşurat totul, de căldura mulţimii şi de prezenţa în piaţă a liderilor USL. “Toţi trei liderii USL au fost primiţi călduros de mulţimea aflată în piaţă. Mă bucur că mitingul nu a degenerat şi nu s-au declarat incidente”, a susţinut liberalul-şef.

Primarii PNL, învoiţi

19 usl-plecare miting[(011646)17-40-52]Dian susţine că deplasarea la Bucureşti a fost suportată din buzunarul membrilor Biroului Permanent Judeţean al PNL Gorj. Aceştia au plătit transportul şi hrana persoanelor plecate ieri 19 usl-plecare miting[(012490)17-41-16]de la Gorj. În ce priveşte primarii liberali care au absentat de la miting, Dian susţine că i-a învoit pe trei dintre aceştia. “Trei primari de-ai noştri au lipsit de la miting, primul din Polovragi a avut probleme, ca şi primarul din Ciuperceni şi Scoarţa. Toţi s-au învoit”, a completat şeful PNL Gorj. Din delegaţia liberală a făcut parte şi primarul PSD al comunei Slivileşti, Sorin Bucurescu.

A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here