Dian Popescu: “Nu facem jocurile niciunui partid”

250

Dian PopescuPreşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, a anunţat joi că nu îi va proteja în nici un fel pe primarii liberali care au fraternizat cu PDL-ul. Şeful PNL i-a avertizat astfel public pe doi dintre viceprimarii care au făcut deja asta, este vorba despre Gheorghe Babalîc de la Scoarţa şi despre Elena Amza de la Logreşti, că riscă excluderea din formaţiunea politică.

Liderul liberal a menţionat, de asemenea, apăsat, că PNL-ul nu face jocurile politice ale nimănui.

Dian Popescu joacă tare pe scena politică. Înainte de a se impune în faţa contracandidaţilor şi a altor lideri politici, liberalul a arătat că are muşchii necesari ca să facă curăţenie în partid. Şi fără menajamente s-a aruncat la peştii cei mari, fără teamă că aceştia au vreo funcţie în conducerea PNL Gorj. Şi astfel a anunţat Dian Popescu că viceprimarul de la Scoarţa şi viceprimarul de al Logreşti s-ar putea să îşi facă bagajele şi să plece din partid. Motivul, fac jocurile PDL şi încalcă protocolul USL. ,,Membra Biroului, viceprimăriţa de la Logreşti a refuzat, în repetate rânduri, votarea bugetului nejustificat alături de PSD, nejustificat. Acest lucru îl voi pune în discuţia Biroului Politic. Dacă se va repeta şi nu se va alinia PNL, riscă excludere. Nu facem jocurile niciunui partid. Mergem pe linia PNL. Într-adevăr, de multe ori, puţine persoane, sunt cazuri izolate, uită că au fost alese pe listele PNL”, a declarat, ferm, Dian Popescu.

Elena Amza a demonstrat însă ieri că nu crede în vorbele lui Dian Popescu, declarând public că are trei funcţii în PNL Gorj, are opt ani în organizaţie fapt care ar împiedica o eventuală excludere a sa.

Viceprimar, pe făraş

Dian s-a dovedit neîndurător şi cu viceprimarul de la Scoarţa de care faptul a anunţat încă de duminică că riscă excluderea din PNL.

,,Viceprimarul de la Scoarţa riscă să fie exclus din partid. Deciziile deja sunt luate, mai are o serie de căi de atac vizavi de decizia luată de excludere, la Curtea Teritorială de Arbitraj şi Curtea de Onoare şi Arbitraj, va mai trebui un vot al Biroului Politic. Dacă va primi acest vot şi va trece de Curte va fi exclus. Nu vom permite niciunui consilier al PNL să voteze împotriva deciziei preşedintelui, primarului, împotriva PNL. El a făcut-o de mai multe ori, a fost iertat. Acum acolo a fost o echipă de la Târgu-Jiu, condusă de Gigi Orzan, şi s-a ajuns la excluderea lui din partid. El mai are nişte căi de atac, nu este exclus, dar în cazul lui procedurile au demarat”, a conchis Dian Popescu.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here