Dian Popescu: “Este posibil ca vicele de la Scoarţa să fie exclus din PNL”

248

DianConsiliul Local Scoarţa trebuia să se întrunească în şedinţă extraordinară, în cursul acestei zile, dar conducerea primăriei din localitate a hotărât să amâne întâlnirea. Pe ordinea de zi se afla, iniţial, propunerea de schimbare a viceprimarului Gheorghe Babalîc, membru PNL. Şeful PNL Gorj, Dian Popescu, susţine însă că viceprimarul liberal va fi schimbat din funcţie şi chiar există posibilitatea să fie exclus din partid, dacă propunerea din BPJ-ul PNL Gorj va fi aprobată.

Amânarea şedinţei se datorează discuţiilor apărute după semnarea protocolului USL, de vineri, care impun încă pentru două săptămâni semnarea unor anexe la protocol.

,,Lucrurile vor staţiona săptămâna aceasta şi probabil săptămâna viitoare pentru că mai trebuie semnate anexele la protocol. Apoi miercuri trebuie să plec la Bucureşti pentru Delegaţia Permanentă a PNL”, a explicat preşedintele organizaţiei liberale gorjene, Dian Popescu. Acesta dă însă asigurări că situaţia de la Scoarţa se va clarifica prin schimbarea din funcţie a viceprimarului Babalîc.

,,Vicele de la Scoarţa trebuie schimbat deoarece el nu a votat în consens cu colegii lui. Deşi era al nostru el făcea politica PDL-ului şi probabil la fel ca şi Ion Fugaru, intenţionează să candideze pentru Primăria Scoarţa din partea PDL. În locul actualului vice vom propune un consilier PNL sau va fi un consilier PSD”, a menţionat Dian Popescu.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here