Dian mai are o pilă la Guvern!

322

Premierul Grindeanu a ales-o pe fosta liberală Andreea Lambru să ocupe funcția de secretar general adjunct al Guvernului, conform unei decizii apărute, luni, în Monitorul Oficial. Numirea este una controversată știut fiind că Andreea Lambru, acum membră ALDE, a fost subiectul unui scandal sexual în care au fost implicați mai mulți lideri PNL. În presă a apărut, în trecut, o convorbire telefonică purtată între Mihai Bălăşescu și un membru PNL, în care fostul lider al PNL admitea faptul că a făcut sex cu Andreea Lambru chiar pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu. În urma acestui scandal, Bălășescu a fost nevoit să plece din PNL.
Nu este singurul scandal cu tentă sexuală în care s-a vehiculat numele Lambu. Și presa locală din Gorj, relata în 2010 că Andreea Lambu avea o relație cu Dian Popescu, căsătorit, pe atunci președinte al PNL Târgu-Jiu. După mai multe amănunte siropoase făcute publice cu șapte ani în urmă legat de vizitele lui Dian Popescu la locuința colegei liberale, Lambu a negat că a fost amanta actualului președinte interimar al ALDE Gorj.
Ioana-Andreea Lambru, 31 de ani, a fost, în perioada 2009-2011, şefa de cabinet a lui Radu Stroe, care ocupa pe atunci funcţia de secretar general al PNL. În mai 2011, Lambru a fost desemnată secretar general adjunct al PNL. Ulterior, în noiembrie 2012, a fost numită secretar general adjunct, post din care a fost eliberată din funcţie în iulie 2014, prin decizie a premierului Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here