Dian, în mafia banilor publici care îl susţine pe Condescu

385

Gestul liberalului Dian Popescu de a-l însoţi luni la Ministerul Economiei pe Marin Condescu, pentru aşa-zise discuţii pe marginea legii minelor, dar şi comunicatul de presă remis de PNL Gorj vineri prin care formaţiunea politică a senatorului arată că nu se imixtionează în formarea sindicatelor din CEO, sunt criticate, în termeni foarte duri, de fostul deputat liberal, Dan Morega. Acesta îl introduce pe Dian în “mafia banului public” considerând ridicole încercările senatorului PNL Gorj de a arăta o aşa-zisă independenţă de Condescu, când trei zile mai târziu acesta îl ia de mână pe liderul sindical şi îl duce în faţa unui ministru liberal, arătându-i sprijin când FNME se duce de râpă. “Sunt convins că salariaţii CEO nu dau doi bani pe comunicatul lui Dian Popescu, liberalii din Complexul Energetic Oltenia fiind mai puţini de 50”, mai punctează Morega.

Dian Popescu este desfiinţat de fostul şef politic, Dan Morega, care critică ipocrizia de care a dat dovadă senatorul încercând să pozeze în “independentul” faţă de FNME când legăturile sale cu Marin Condescu sunt legendare. Morega nu vorbeşte numai de legăturile acestuia cu Condescu, ci de o adevărată mafie a banului public în care Dian e personaj principal. Se face referire la contractul firmei lui Dian cu primăriile liberale, cel de la Peştişani aducându-i senatorului şi o trimitere în judecată pentru dare de mită, în timp ce lucrarea făcută în localitate este un dezastru. “Dacă era echidistant politic şi dacă nu era în mafia banului public nu se ducea luni la Ministerul Economiei alături de Condescu. De ce nu s-a dus pentru discuţii pe legea minelor cu Ruşeţ şi Creţan. Dacă nu era pătat nu se băga să facă lucrări de mântuială şi inutile la primăriile PNL”, a declarat Morega.

Graure, liantul şefului PNL cu CE Turceni
“Făcând parte din mafia banului public, ca şi Condescu, Dian era firesc să fie de partea liderului sindical, deşi gestul său este incalificabil pentru un şef de partid”, mai spune Morega, amintind de mafia de la fostul CE Turceni, loc în care Dian a făcut afaceri profitabile când director general era aici pedelistul Octavian Graure. “Doar se ştie unde se făceau chefurile lui Graure, la Hotelul Sara al lui Dian Popescu. Asta în contul afacerilor pe care Dian le făcea în complex”, a completat Morega, menţionând că Dian l-a atras de partea sa pe democrat-liberal ştiindu-i acestuia punctele slabe, adică chefurile şi un oarecare libertinaj.

Abuzurile lui Condescu, aplaudate de senator
Pe acelaşi ton critic, Morega îl face vinovat pe Dian că aprobă, prin atitudinea sa, abuzurile făcute de Condescu şi aghiotanţii săi în defavoarea minerilor şi energeticienilor din CEO. “Poate ajung ambii să poarte aceeaşi brăţară”, a subliniat Morega, care îl critică pe şeful PNL că se imixtionează în sindicatul lui Condescu, deşi ar trebui să se preocupe de locurile de muncă de la nivelul judeţului şi de apropierea de primarii PNL care îl hulesc pentru că nu le dă nicio mână de ajutor. “Diane nici nu ştii că tăvălugul divorţului salariaţilor din CEO faţă de Condescu este unul clar care nu se va opri aici”, a concis Morega care este convins că dacă Dian s-a gândit că altfel adună voturi la europarlamentare se înşeală grav. Să nu uităm că liberalii nu mai au funcţii la vârful CEO, iar puţinii rămaşi în structura energetică trag spre PSD asta mai ales când au văzut că apartenenţa lor politică nu le este de niciun folos, Dian Popescu subjugându-şi partidul pentru interesele proprii.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here