Dian îl face ,,personaj fără caracter” și ,,copil râzgâiat” pe Daniel Constantin

346

Prin intermediul unui ,,comunicat de presă-ALDE”, copreședintele ALDE Gorj, Dian Popescu, îl face ,,personaj fără caracter care și-a atras antipatia propriilor colegi de partid”, pe Daniel Costantin, fost lider al partidului, dând de înțeles că inclusiv partea conservatoare a ALDE Gorj s-ar fi detașat de acesta. ,,Daniel Constantin a recunoscut într-un final adevăratul scop al demersului său: denigrarea copreședintelui Tăriceanu și slăbirea acestuia în planul imaginii publice. Dacă nu e capabil să fie un lider prin mecanismele politice tradiționale, prin calitățile sale personale, Daniel Constantin apelează la un joc înjositor în speranța că așa va deveni un politician în adevăratul sens al cuvântului. De fapt, Daniel Constantin s-a decredibilizat și și-a dezvăluit adevărata față: oportunist politic și șantajist cu scopul de a primi funcții pentru sine și pentru apropiații săi. (..)Mai mult: toate organizațiile ALDE, inclusiv cele provenite din fostul Partid Conservator, cu excepția unei părți a filialei ALDE Galați, s-au detașat de Daniel Constantin și dezaprobă modul de acțiune al acestuia”, se arată în comunicatul semnat de către Dian Popescu.
,,Prin comportamentul său de șantajist și de oportunist, Daniel Constantin și-a atras singur aversiunea colegilor și retragerea sprijinului politic. Acesta acționează asemenea unui copil râzgâiat căruia i s-a oferit totul pe tavă, iar acum nu îi e de ajuns. Pentru Daniel Constantin a devenit o practică băgatul cuțitului în spatele celui care l-a susținut”, se mai arată în comunicat, asta în condițiile în care în ALDE Gorj există lideri care au arătat că sunt de partea lui Constantin.

1 COMENTARIU

  1. ,,,,,,prin mecanismele politice tradiționale,????????????????? Ha, ha , ha mai nea Diane (a) Uite cine vorbeste . Tu ai ajuns sa dai lectii de moralitate ? Tu vorbesti de cinste , santaj sau decredibilizare ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here