Dian: “Crin Antonescu va aproba marţi ruperea USL-ului la Gorj”

255

IMG_0700Preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, nu a avut la sfârşitul săptămânii trecute, o întrevedere cu şeful PSD, Victor Ponta, pentru a discuta, aşa cum se vehicula, dezamorsarea relaţiilor încordate din Uniunea Social Liberală (USL) Gorj.

Aflat momentan în Italia, Dian Popescu, susţine telefonic faptul că nu a fost chemat la discuţii de Victor Ponta şi că el nu a făcut o astfel de invitaţie şefului PSD, pentru că nu ar fi fost cazul să facă asta. Şeful PNL Gorj anunţă, în schimb, că marţi în cadrul Delegaţiei Permanente, ce se va organiza la Bucureşti, va ridica problema USL-ului de Gorj, urmând să îl anunţe pe preşedintele partidului, Crin Antonescu, de ruperea USL-ului în judeţul nostru.

Dian Popescu este hotărât să nu mai dea înapoi în problema ruperii USL-ului la Gorj, după ce discuţiile cu PSD-ul nu au mai avut loc nici după sărbătorile pascale. Şeful PNL Gorj continuă să susţină că înţelegerea sa cu pesediştii privind raportul de 33 de primari liberali la 37 de edili social-democraţi ar fi primit girul liderilor PSD, motiv pentru care nu îşi explică de ce reprezentanţii acestui partid dau acum înapoi. Popescu anunţă astfel că la întoarcerea sa din Italia, unde se află în prezent, va discuta serios problema USL-ului de la Gorj atât în Delegaţia Permanentă a PNL ce se va organiza la Bucureşti cât şi personal cu preşedintele partidului, Crin Antonescu. “Marţi la Bucureşti va fi atât Consiliul Naţional al PNL cât şi Consiliul Executiv. Voi participa aici şi voi discuta cu colegii mei, şefi de organizaţii din ţară, în ce stadii se află în privinţa negocierilor cu PSD. Voi discuta şi cu preşedintele Antonescu căruia îi voi spune intenţia mea de a rupe USL-ul la Gorj. Trebuie să menţionez că am fost mandatat să fac asta de colegii mei din PNL, mulţi nemulţumiţi de discuţiile cu PSD-ul. Crin Antonescu va aproba marţi ruperea USL-ului la Gorj. Sunt sigur de asta. Dânsul va avea însă ultimul cuvânt”, a declarat Dian Popescu.

Neinvitat la discuţii la PSD

În ce priveşte o potenţială întrevedere cu şeful PSD, Victor Ponta, aflat la finalul săptămânii trecute în judeţul Gorj, Dian Popescu susţine că nu a fost chemat la nici un fel de discuţii la PSD. “Deşi eram în străinătate mă întorceam la Târgu-Jiu dacă eram chemat la discuţii. Nu am fost sunat şi nici eu nu puteam să mă autoinvit, vorbim totuşi de preşedintele PSD”, a explicat Dian Popescu. În ce priveşte discuţiile cu pesediştii, amânate înainte de Paşti, Dian Popescu nu îşi pune bază în acestea, el anunţând că cel care va putea opri ruperea USL-ului la Gorj va fi doar Crin Antonescu.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here