Dian: “Am mână liberă de la Crin Antonescu, legat de soarta USL Gorj”

191

dianLa finalul şedinţei Consiliului Naţional cât şi a Consiliului Executiv al PNL, de ieri, liberalul-şef Dian Popescu, a declarat că a purtat discuţia cu Crin Antonescu, legată de potenţiala rupere a USL-ului la Gorj. Răspunsul lui Antonescu a fost pozitiv, adică i-a dat mână liberă lui Dian Popescu să decidă dacă va continua colaborarea în USL sau nu, respectând însă protocolul central.

“Mingea este la PSD. Am vorbit cu preşedintele Crin Antonescu şi mi-a dat mână liberă. Îmi pare rău că s-a ajuns în această situaţie, dar este foarte mare riscul ca USL-ul la Gorj să funcţioneze numai la nivel de Consiliu Judeţean şi la nivel de Primăria Târgu-Jiu”, a declarat Dian Popescu, care susţine că va figura în sondajul privind şefia Consiliului Judeţean, sondaj efectuat de USL.

Dian Popescu menţionează însă că dacă a primit mână liberă de la Crin Antonescu i se pare normal să îşi consulte şi colegii din PNL. “Voi întruni Delegaţia Permanentă a PNL Gorj şi asta destul de curând şi voi lua în calcul decizia colegilor mei. Dacă se doreşte ruperea USL Gorj vom acţiona ca atare. Nu suntem singurii din ţară într-o situaţie de acest fel”, a declarat Dian care a refuzat să îi mai dea USL-ului vreun ultimatum.

Dacă decizia Delegaţiei Permanente a PNL Gorj va fi de rupere a USL Total, liberalii şi pesediştii gorjeni vor merge pe liste proprii la alegerile locale, cu excepţia Consiliului Judeţean şi a Primăriei Târgu-Jiu, unde se va acţiona pe liste comune USL. O decizie similară a fost luată de altfel în cadrul PC Gorj.

ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here