DGFP Gorj organizează întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri

182

Reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Gorj organizează, pe parcursul lunii ianuarie 2013, o serie de întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri. Scopul acestor întâlniri este acela de îmbunătăţirea parteneriatului contribuabili–administraţie fiscală, şi pentru aplicarea unitară a prevederilor legislaţiei fiscale privind impozitele, taxele şi contribuţiile sociale datorate bugetului general consolidat.

În vederea asigurării unui cadru fiscal propice redresării întreprinderilor mici şi mijlocii, aflate în situaţii dificile datorate crizei actuale şi a lipsei de lichidităţi, pentru creşterea vitezei de circulaţie a banilor în economie, DGFP Gorj organizează întâlniri pentru instruire. Specialiştii din cadrul DGFP Gorj au considerat necesar să fie luate măsuri suplimentare pentru a aduce la cunoştinţă şi pentru a instrui contribuabilii referitor la Modificările şi completările privind formularele utilizate în legătură cu T.V.A. Prima întâlnire va avea loc în data de 11 ianuarie de la ora 10.00 la sediul DGFP Gorj, strada Siret, nr.6, camera 402, etaj 4. Următoare întâlnire va avea loc în data de 16 ianuarie, la Casa de Cultură din localitatea Novaci, strada Parângului pentru a informa asupra Impozitul pe profit – Sistemul de declarare şi plată a impozitului pe profit începând cu data de 1 ianuarie 2013. La data de 17 ianuarie 2013 la sediul DGFP Gorj, vor fi aşteptaţi contribuabilii pentru instruirea privind Modificarea modelului şi conţinutului unor formulare prevăzute la titlul III din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal. Pe data de 18 ianuarie tot la sediul DGFP Gorj, contribuabilii vor fi puşi la curent asupra Modificării şi completării privind T.V.A. De asemenea, la data de 21 ianuarie la sediul Primăriei Târgu – Cărbuneşti, pe strada Trandafirilor, nr. 41 se va discuta despre Impozitul pe profit – Sistemul de declarare şi plată a impozitului pe profit începând cu data de 1 ianuarie 2013. Iar pe data de 24 ianuarie, Impozitul pe profit, declararea şi plata impozitului pe profit anual cu plăti anticipate efectuate trimestrial tot la sediul DGFP Gorj.

Gratis la instruire
Toate întâlnirile au loc la ora 10.00 în prezenţa unor lectori. Accesul contribuabililor la instruire va fi gratuit. Instruirea se adresează contribuabililor interesaţi de aplicarea sistemului TVA la încasare. Participarea la eveniment se va realiza în limita locurilor disponibile şi în ordinea înscrierii.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here