DGASPC Gorj organizează excursii pentru beneficiari, la Alba-Iulia, de Centenar

1298

Anul 2018 este anul Centenarului pentru România, întrucât se împlinesc 100 de ani de când bunicii și străbunicii noștri au creat România Mare. În acest sens, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj marchează Centenarul prin organizarea unor excursii la Alba Iulia, pentru beneficiarii săi, adulţi şi copii.

Conducerea DGASPC Gorj acordă o mare atenţie momentelor importante ale societăţii, astfel că nu se putea trece peste Centenar, acest an fiind dedicat împlinirii unui secol de la Marea Unire. Pentru a marca aşa cum se cuvine 100 de ani de la Unire, pe lângă activităţile evocatoare, desfăşurate la nivel local, beneficiarii centrelor din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj au ocazia să viziteze cetatea de la Alba Iulia. Deja au fost organizate excursii pentru beneficiarii din şapte centre subordonate DGASPC Gorj, din fiecare mergând, pe rând, la Alba Iulia, câte 20 de copii. Urmează să se deplaseze acolo şi adulţi din patru centre. „Excursiile sunt organizate pe cheltuiala Direcţiei, beneficiarii deplasându-se cu mijloacele de transport ale DGASPC, astfel că beneficiarii se deplasează în condiţii foarte bune. Pe lângă Cetatea Alba Iulia, se mai vizitează şi rezervaţia de zimbri de la Haţeg şi alte obiective de pe traseu. Până la ora actuală, în excursie au mers copiii din şapte centre subordonate şi urmează adulţii din alte patru centre”, a confirmat Lucian Zălog, directorul adjunct al DGASPC Gorj.

Beneficiarii merg în excursie însoţiţi de supraveghetori, fiind în deplină siguranţă. Cei care s-au bucurat deja de această oportunitate s-au declarat încântaţi, savurând din plin deplasarea la Alba Iulia.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here