DGASPC Gorj angajează jurist

208

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier juridic, grad profesional debutant, la Compartimentul Contencios. Concursul are loc pe data de 10 decembrie.

În perioada 10 noiembrie – 2 decembrie se depun dosarele pentru participarea la concursul organizat de DGASPC Gorj în vederea ocupării postului de consilier juridic la Compartimentul Contencios. Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv de studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentul ei, în domeniul juridic. “Proba scrisă are loc pe data de 10 decembrie, ora 10:00, iar interviul pe 15 decembrie, tot ora 10:00, ambele desfăşurându-se la sediul instituţiei”, confirmă Dumitru Cotrună, director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.
Reamintim faptul că DGASPC Gorj organizează, în următoarea perioadă, concursuri pentru peste 40 de posturi vacante. Înscrierile au loc în perioada 30 octombrie – 12 noiembrie, iar concursurile se vor desfăşura la începutul anului viitor, de pe 13 până pe 29 ianuarie.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here