DGASPC Gorj a demarat vaccinarea anti-COVID-19 a beneficiarilor din centrele subordonate

637

După ce la începutul săptămânii trecute, în centrele subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj a demarat imunizarea împotriva noului coronavirus a salariaților, începând de vineri a început și vaccinarea beneficiarilor. În weekendul care tocmai a trecut circa 400 de beneficiari au primit deja prima doză a serului.

Vineri, 15 ianuarie 2021, a debutat cea de-a doua etapă a vaccinării anti-COVID-19 la nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, cei vizați fiind beneficiarii serviciilor sociale din subordinea instituției. Astfel, pe parcursul weekend-ului trecut s-au vaccinat 390 de beneficiari care și-au exprimat consimțământul. Este vorba despre copii de peste 16 ani, tineri și adulți.
Vaccinarea acestora s-a realizat în centre, echipele mobile ale Direcție de Sănătate Publică Gorj deplasându-se la sediul complexurilor de servicii sociale ale DGASPC Gorj. În cadrul primei etape a campaniei de vaccinare, care a început pe 11 ianuarie 2021, au fost vaccinați împotriva noului coronavirus 364 de angajați ai centrelor subordonate DGASPC Gorj, personal medical și alte categorii de personal, care și-au dat acordul pentru imunizare. Atât angajaților, cât și beneficiarilor vaccinați în cursul acestei săptămâni li se va administra a doua doză de vaccin după 21 de zile. ,,În cea de-a treia etapă a campaniei se pot vaccina și ceilalți angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj care își vor exprima dorința de a se imuniza”, a declarat Laurențiu Diaconescu, directorul general al DGASPC Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here