DGASPC angajează șofer

480

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj organizează concurs în data de 27.06.2024, ora 10.00 (proba scrisă) și 03.07.2024 (proba de interviu), la Cantina din cadrul Complexului de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru adulți „Bîlteni”, din Târgu Jiu, strada Dumbrava, nr. 34, pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unui post vacant corespunzător funcției contractuale de execuție de șofer I cu normă întreagă și durata normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână. Postul este disponibil la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu Jiu – Serviciul transport auto, cu punct de lucru la sediul Complexului de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu Cărbuneşti.
Înscrierile la concurs se fac până pe 17 iunie 2024 inclusiv, până la ora 16.30, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției Copilului Gorj, din Târgu Jiu, strada Siretului, nr.24 – Serviciul resurse umane, salarizare și pentru funcția publică.
Condiții specifice de îndeplinit de către candidat pentru ocuparea unui post de șofer I: absolvent școală profesională sau liceu; vechime în muncă, în funcția de șofer – minim 5 ani; permis de conducere categoria “D”; atestat pentru transportul rutier de persoane, eliberat de ARR, aflat în perioada de valabilitate; card tahograf.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here