Dezvăluirile lui Condescu despre Becali: “A garantat pentru mine”

320

Marin Condescu, fostul preşedinte al Pandurilor şi actualul manager al FC U Craiova, a povestit pentru o publicaţie centrală cum a salvat Gigi Becali clubul gorjean de la excluderea din campionat. “Becali e un alt om în spatele ecranului. Relaţia a început când au fost marile inundaţii din Moldova şi a avut nevoie de 300 de muncitori să ridice casele.

M-a întrebat cât îl costă şi a fost surprins că nu-mi trebuie bani de la Gigi Becali. I-am spus că nu-mi trebuie bani, fiindcă şi minerii, şi energeticienii vor să ajute la reconstruirea satelor lovite de urgie în Moldova. A fost un alt episod, când ne-au «omorât» cei de la Dinamo. Pierdusem un meci cu 3-0, cu Oţelul, din cauza litigiului cu Dinamo, iar la a doua neprogramare urma excluderea din campionat. La 11 şi jumătate noaptea, Gigi Becali a mers cu mine la firma celor de la Dinamo. Până la miezul nopţii trebuia să trimitem o hârtie la Ligă că ne-am împăcat. A garantat pentru mine, în faţa lui Nicolae Badea, pentru toată suma. I-a zis că, dacă nu plătesc a doua zi, la ora 9, când îmi ieşea creditul, o plăteşte dânsul”, declară Condescu.
“Le-am făcut celor de la Dinamo oferta de a-i lua pe Chiricheş şi Pintilii în contul celor 500.000 de euro, dar Dinamo nu a vrut, au vrut neapărat banii. Dacă nu era Gigi Becali lângă mine să garanteze, Pandurii era eliminată din campionat. La ce e acum Pandurii, o mare contribuţie a avut şi Benone Lazăr, care ne-a dat jucătorii de la Internaţional Piteşti, un om care nu a mai vrut să se ocupe de fotbal”, a mai declarat Condescu.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here