Dezbatere la Bolboşi pe tema violenţei fizice asupra femeilor

438

Preşedinta Organizaţiei Femeilor Social Democrate Gorj, Elvira Şarapatin, a organizat marţi, 17 iunie 2014, un simpozion în comuna Bolboşi. Aici s-a dezbătut problema violenţei fizice şi verbale asupra femeilor. “Numeroase reprezentate ale sexului frumos din localitate au participat activ la această activitate”, susţine Şarapatin care a organizat întruniri similare în numeroase localităţi ale Gorjului.
Totodată, în acest cadru, femeile au ridicat probleme sociale şi problema lipsei locurilor de muncă în zona rurală, cu preponderenţă în zona minieră. Femeile au prezentat cazuri personale de abuzuri asupra lor la locurile de muncă şi nu numai, şi au solicitat cu insistenţă susţinerea din partea autorităţilor.
A.S.

5 COMENTARII

  1. Felicitari doamnei Elvira Sarapatin presedinta OFSD GORJ , este o femeie puternica , pacat ca asa oameni devotati partidului nu pot sa ocupe un post corespunzator muncii depuse in acest partid, si numai vorbim de devotamentul pe care il are pentru acest partid. Felicitari inca o data. Sunteti un exemplu pozitiv pentru toate femeile .

  2. Organizatia Rovinari ii doreste doamnei presedinta ELVIRA SARAPATIN multa putere de munca si ne mandrim cu o asa presedinta. Va iubim si va stimam mult.

  3. Felicitari doamnei presedinta ELVIRA SARAPATIN este o femeie puternica si este un exemplu pozitiv pentru toate femeile din Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here