Dezastru la turneul zonal al juniorilor C pentru Pandurii

358

Echipa juniorilor C de la Pandurii Târgu Jiu a înregistrat al doilea eșec drastic la turneul zonal de la Timișoara și nu mai are decât șansa ocupării locului 3.
Deși a plecat de acasă cu gândul de a obține calificarea la turneul semifinal, echipa antrenată de Gabriel Răscol și Bobby Staicu a fost învinsă deja de două ori, 0-3 în primul meci, cel cu gazdele de la ACS Poli Timișoara, și 0-5 cu Școala de Fotbal „Gică Popescu”, și declarațiile optimiste sunt de domeniul trecutului. Dacă în primul meci de la turneul de zonă, tinerii panduri pot invoca și eliminarea fundașului Frățilescu, în minutul 40, când scorul era 0-0, în partida a doua elevii lui Răscol și Staicu nu mai au nicio scuză, înfrângerea fiind de-a dreptul umilitoare.
Pentru a șterge cât de cât rușinea acestor două rezultate, juniorii C de la Pandurii au misiunea de a învinge astăzi pe CSM Râmnicu Vâlcea în ultimul joc pe care-l dispută la acest turneu zonal, partida fiind programată cu începere de la ora 10:00. În cazul unui succes în meciul cu echipa vâlceană, Pandurii va încheia turneul pe locul al treilea.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here