Dezastru! Direcția Publică Motru a refuzat să preia Târgul Săptămânal pentru că acesta este nefuncțional

1170

Târgul Săptămânal din Motru nu va fi preluat de către Direcția Publică Motru, administratorul executiv Dan Matei deplasându-se la fața locului și constatând că investiția de care, personal, a avut grijă, pe când lucra în primărie, este într-o stare dezastruoasă. Într-un proces verbal de constatare, întocmit pe 28 iulie, se precizează că târgul este într-o stare care lasă de dorit, zona e denivelată, iar când plouă nu se poate intra acolo decât cu cizme de cauciuc, toaletele ecologice și mesele sunt într-o stare avansată de degradare, iar căile de acces sunt balastate cu bolovani. Drept urmare, cei de la Direcția Publică Motru au refuzat să preia investiția realizată de fostul primar Gigel Jianu, investiție inaugurată de tot staff-ul PNL Gorj.

Târgul Săptămânal al municipiului Motru ar atârna ca un bolovan de gâtul Direcției Publice, dă de înțeles Dan Matei, care nu vrea să administreze investiția fostului său șef, Gigel Jianu.
Matei s-a deplasat în târgul respectiv împreună cu reprezentanții primăriei, care au încercat să îl convingă pe acesta că este datoria DP să administreze bunul, care nu mai este funcțional încă din perioada în care liberalul era consilier personal al lui Jianu și avea în atribuții și acest obiectiv.
Amuzant este că șeful Direcției Publice Motru părea că abia acum a văzut dezastrul din târgul săptămânal, investiția fiind una în care s-au băgat bani și nu s-au scos bani pentru bugetul local.
În atare condiții, conducerea Primăriei Motru va lua o decizie și cu siguranță îi va putea trage la răspundere pe cei vinovați.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here