Deviza lui Cârciumaru: “Fapte şi nu vorbe”

256

carciumaru campanie electorala (2)În cele 3 mandate, care i-au fost încredinţate de către cetăţenii Municipiului Târgu-Jiu, primarul Florin Cârciumaru a îndeplinit cu responsabilitate, împreună cu echipa sa, obiectivele propuse. Grija sa a fost atât pentru oraşul Târgu-Jiu cât si pentru localităţile componente, dovada fiind investiţiile realizate aici: reparaţii şi modernizări străzi, alei şi trotuare, parcări, iluminat public, reţele de apă şi canalizare.

Pentru cel de-al 4-lea mandat, candidatul USL pentru funcţia de primar, Florin Cârciumaru, are pe lista de priorităţi extinderea frontului de captare a apei prin realizarea a 20 de noi foraje de adâncime, fapt ce va duce la eficientizarea reţelei de apă şi în localitatea Drăgoieni şi în Cartierul Vărsături. De asemenea, reţeaua de canalizare va fi extinsă în zonele peri-urbane: Slobozia, Bârseşti, Ursaţi, Polata, Preajba, Romaneşti, Iezureni. În acest proiect sunt prevăzute lucrări, inclusiv, în cartierul Drăgoieni pe străzile Calea Bucureşti, Petreşti, Sf. Dumitru, Aleea Sf. Dumitru. Un obiectiv principal, al primarului Florin Cârciumaru, îl constituie repararea şi modernizarea de străzi alei şi trotuare atât în Municipiu cât şi în localităţile componente. Timp de 12 ani, de când Florin Cârciumaru se află la conducerea Primăriei Târgu-Jiu, a dat dovadă de responsabilitate, dovadă fiind faptul că a inventariat personal problemele oraşului şi ale cetăţenilor şi împreună cu echipa sa de profesionişti a găsit cele mai rapide şi eficiente modalităţi de rezolvare a acestora.

Pentru Florin Cârciumaru, principalul obiectiv a fost şi va rămâne ca Târgu-Jiul să fie un oraş curat, modern unde cetăţenii să se simtă în siguranţă şi respectaţi.

Primarul, Florin Cârciumaru, şi-a propus ca în cel de-al 4-lea mandat să extindă zona verde, iar pentru tineri să amenajeze spaţii împrejmuite, cu iluminare nocturnă destinate activităţilor sportive şi de recreere, dotate cu echipamente de gimnastică şi baschet. Deviza după care se conduce, candidatul USL la Primăria Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, este FAPTE ŞI NU VORBE, dovada vie fiind realizările pe parcursul celor 12 ani de mandat.

M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here