Deținutul Rostogolea s-a spânzurat în Penitenciarul Târgu-Jiu! A fost adus luni de la Penitenciarul Spital Mioveni

2735

Cosmin Cristea Rostogolea de 41 de ani, deținut în Penitenciarul Târgu-Jiu, condamnat pentru violarea criminalei Carmen Martis, dosar cusut cu ață albă, și pentru ultraj, și-a pus capăt vieții în unitatea de detenție din municipiu. Acesta a fost adus de la Penitenciarul Spital Mioveni luni, loc în care a fost trimis pentru că intrase în refuz de hrană. Azi a fost prezent la instanță în Târgu-Jiu, unde a avut o ceartă cu judecătorul, pe comisia de eliberare condiționată. Cerea sa a fost respinsă, având termen pentru rediscutarea cererii pentru luna octombrie.

La revenirea de la instanță, Rostogolea s-a spânzurat în camera sa de detenție. Familia nu a fost informată, oficial, nici până în prezent, deși mama deținutului a sunat insistent la penitenciar azi. ,,Avem o sesizare cu privire la faptul că, la Penitenciarul Târgu Jiu, s-ar fi spânzurat o persoană care era încercerata. Polițiști din cadrul Serviciului de Investigatți Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, vor efectua cercetarea la fața locului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta”, a anunțat IPJ Gorj.

Deținutul decedat are un fiu în vârstă de 12 ani, fiind căsătorit cu medicul Cristina Cristea Rostogolea, de la Laboratorul SJU Târgu-Jiu. Ieri, fiul a vorbit ultima dată la telefon cu tatăl său, de asemenea, tatăl lui Cosmin Rostogolea a vorbit cu deținutul.

Cosmin Cristea Rostogolea va fi înhumat în cimitirul din Runcu, nu se cunoaște dacă cu preot, fiind vorba despre un suicid.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here