Deşi e Miss Fata de la Ţară – Flori Bădiţa nu a uitat de unde a plecat

462

floarea-baditaPolovrăgeanca Flori Bădiţa este câştigătoarea titlului de „Miss fata de la ţară”, prima ediţie, dar şi a marelui premiu, în valoare de 10.000 de euro. Cu toate acestea, tânăra gorjeancă nu a uitat de unde a plecat şi revine acasă, la Polovragi, ori de câte ori are timp liber.

Locuitorii comunei Polovragi, în frunte cu autorităţile locale, se mândreau cu Flori încă din ziua în care Smiley a ales-o pentru participarea la concursul „Miss Fata de la Ţară”, difuzat pe un canal de televiziune naţional. Acum, după ce l-a şi câştigat, ea este percepută ca „Miss-ul de Polovragi” şi pe bună dreptate, ea fiind învingătoarea concursului prezentat de Andreea Raicu.

Flori revine cu drag acasă

Câştigarea titlului şi premiului în valoare de 10.000 de euro înseamnă şi anumite responsabilităţi pe care Flori le are acum. Totuşi, acestea nu au schimbat-o pe tânără, ea rămânând la fel de populară şi de muncitoare cum era şi înaintea concursului. „Flori Bădiţa nu s-a schimbat după concurs; nu are aere de vedetă. A rămas aceeaşi fată bună, cuminte şi muncitoare pe care o ştiam. Vine des acasă, atunci când are timp şi se implică în treburile din gospodărie. Chiar zilele trecute am văzut-o acasă; a venit să o ajute pa mama ei la căpşune. Când vine acasă trece şi pe la primărie şi stăm de vorbă”, a declarat Ştefan Făsuiescu, edilul comunei Polovragi. Mai mult decât atât, primarul Făsuiescu ne-a mărturisit că, la întoarcerea de la Bucureşti, Flori i-a adus şi o sticlă de şampanie inscripţionată cu sigla concursului „Miss Fata de la Ţară”; acesta nu a deschis-o şi o păstrează la loc de cinste. „Mi-a adus o sticlă de şampanie personalizată cu „Miss Fata de la Ţară” şi nu am început-o. O păstrez ca amintire şi mă mândresc că gorjeanca noastră de la Polovragi a câştigat concursul”, confirmă edilul. Pe lângă mult-râvnitul titlu de „Miss fata de la ţară”, Flori Bădiţa a câştigat premiul de 10.000 de euro şi un contract de prezentare cu o prestigioasă agenţie de fotomodele. Cu un program încărcat şi cu un contract de onorat, Flori nu uită de unde a plecat şi locul unde a fost descoperită şi nu numai că reprezintă Gorjul, cu mândrie, la Bucureşti, dar şi revine acasă ori de câte ori are ocazia. Pentru toate acestea, polovrăgenii o iubesc şi o respectă chiar mai mult decât o făceau înaintea concursului.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here