Deservent de la Cariera Lupoaia, luat cu elicopterul SMURD de pe Stadionul Motru

11533

Gogan Mihai, în vârstă de 50 de ani, deservent la Cariera Lupoaia se află internat la Spitalul din Craiova după ce ieri, la ora 14.00, i s-a făcut rău la serviciu. Urmare a căldurii excesive și condițiilor de muncă, salariatul nu s-a mai ținut pe picioare, iar șeful său l-a urcat în mașină și l-a dus la Spitalul Motru.

Medicii de aici au considerat că pacientul este în stare gravă, solicitând elicopterul SMURD care l-a transportat pe aceasta la spitalul din Craiova unde angajatul CEO a fost operat de urgență. Motreanului i s-au pus doua stenturi la inimă.

Nicu Bunoaica, lider de sindicat la Cariera Lupoaia, trage un nou semnal de alarmă vizavi de îmbolnăvirea si îmbătrânirea personalului din minerit, subliniind faptul că angajații trebuie ajutați să iasă la pensie pe noua lege, prin punerea la dispoziție a documentelor necesare, dar și înlocuirea lor cu personal mai tânăr, chiar copii de mineri care așteaptă să fie angajați. Bunoaica susține că există depuse cereri de angajare dar procedura este greoaie spre deloc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here