Descinderi pentru un catastif, la Direcţia de Pază a CEO

461

Membrii Corpului de Control al managerului Laurenţiu Ciurel au descins, miercuri dimineaţa, la Direcţia de Pază şi Protecţie a Complexului Energetic Oltenia pentru a verifica dacă angajaţii acestei structuri sunt sau nu la locul de muncă. Verificarea a fost unicat, atâta timp cât Corpul de Control al lui Ciurel nu se preta la astfel de activităţi în rândul diviziilor, direcţiilor sau serviciilor CEO. Cu toate acestea, controlul a avut loc şi s-a finalizat cu ridicarea condicii, în care nu reuşiseră să semneze câţiva salariaţi. Acţiunea nu pune prea multe semne de întrebare, ştiut fiind că relaţiile dintre Ciurel şi Ion Răuţ, directorul Direcţiei de Pază, altădată parteneri ai aceleiaşi echipe, s-au răcit considerabil în ultimul timp.

Miercuri dimineaţă, doi angajaţi ai Corpului de Control al managerului Laurenţiu Ciurel au descins la sediul Diviziei Miniere a CEO, loc în care funcţionează de ceva vreme şi Direcţia de Pază a unităţii. Cei doi nu s-au oprit însă la alte birouri situate în aceeaşi clădire, ci au intrat doar la Direcţia condusă de Răuţ, solicitând condica de prezenţă. După o verificare atentă a celor doi a condicii respective, registrul a fost ridicat de cei doi, fără prea multe explicaţii.
Doi sau trei salariaţi ai direcţiei care nu apucaseră, din neglijenţă, să semneze în condică, au pierdut ziua de muncă respectivă, aceştia fiind chemaţi pentru explicaţii la Corpul de Control, pe parcursul a două zile.

Audieri şi pentru cei care au semnat
Chiar şi cei care au semnat în condică au fost audiaţi la Corpul de Control al lui Ciurel, rezultatul verificării nefiind făcut public. Nici măcar salariaţii audiaţi nu ştiu dacă vor fi făcuţi vinovaţi de ceva, în condiţiile în care figurau prezenţi la locul de muncă, semnătura lor fiind în condică.
Ion Răuţ, directorul Direcţiei de Pază, spune că nu a fost înştiinţat de rezultatul verificării, dar susţine că ar cunoaşte motivul care l-a determinat pe Ciurel să decidă o astfel de acţiune. “Cred că verificarea are legătură cu anumite activităţi ale Direcţiei de Pază care deranjează din ce în ce mai multe firme care prestează pentru CEO”, a declarat sec, Ion Răuţ.

Direcţia de Pază, ajutor în două dosare de furt de cărbune
Anchetatorii au instrumentat, în ultimul timp, două dosare importante de furt de cărbune de la structuri ale CEO. Se aude că, în cadrul anchetelor ar fi dat câte o mână de ajutor şi salariaţi ai Direcţiei de Pază a CEO.
Anamaria Stoica

2 COMENTARII

 1. Mă interesează dacă cretinul de Ungureanu a fost prezent întrucât el este omul lui Răuț și nu prea stă pe la serviciu doar își face mendrele cu unii amărâți și se plimbă toată ziua cu Dusterul CEO pe unde vrea, oare Trofin nu îl verifică pe unde circulă acest individ care nu are legătură cu serviciul de pază.

 2. Cine sapa groapa altuia pica direct in ea, aviz domnule ragusit Puiu Diaconescu.
  Pentru cine nu stie Diaconescu Puiu a pierdut procesul cu ANI.
  Portal > Curtea de Apel CRAIOVA > Informaţii dosar
  Informaţii dosar
  Informaţii generale
  Părţi
  Şedinţe
  Căi atac
  Citare prin publicitate

  Informaţii generale
  Nr. unic (nr. format vechi) : 509/54/2015
  Data inregistrarii 03.04.2015
  Data ultimei modificari: 16.09.2015
  Sectie: Secţia Contencios Administrativ si Fiscal
  Materie: Contencios administrativ şi fiscal
  Obiect: conflict de interese/incompatibilitate – constatate de ANI
  Stadiu procesual: Fond

  Părţi
  Nume Calitate parte
  Diaconescu Puiu Reclamant
  AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE Pârât

  Şedinţe
  16.09.2015
  Ora estimata: 11:00
  Complet: C10A
  Tip solutie: Respinge cererea
  Solutia pe scurt: Respinge acţiunea ca nefondată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare.
  Document: Hotarâre 360/2015 16.09.2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here