Descinderi pentru dovedirea unor favoruri sexuale la Poliția din Urdari

367

Șeful Postului de Poliție din Urdari, Nicu Pasăre, a ajuns luni seara în spatele gratiilor, el fiind reţinut pentru 24 de ore într-un dosar în care îi sunt aduse acuzații grave. Procurorii susțin că agentul ar fi cerut favoruri sexuale de la o localnică pe care o ancheta în niște dosare ce vizau furturi de cărbune și de lemne, pentru a strânge probe anchetatorii făcând și descinderi la sediul Postului de Poliție. Seara târziu, agentul a fost adus pentru audieri la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu- Jiu, după miezul nopții el părăsind clădirea încătușat, fiind dus în arestul IPJ Gorj.

Alexandra Podărelu este cea care a sesizat organele de anchetă penală cu privire la avansurile ce îi erau făcute de către polițist, soțul acesteia spunând că femeia era hărțuită și în sediul Postului de Poliție, dar și pe stradă, omul legii dorind cu orice preț să aibă o relație intimă cu aceasta. “Ea mi-a spus că el ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale ca să îi facă favoruri în niște dosare penale. Ea are nișe dosare pentru cărbune, ca și mine. Îi făcea propuneri și pe stradă, dar și în sediul Poliției. Îi spunea că dacă îi acceptă propunerile o scapă de dosare și pe ea și pe mine”, spune soțul denunțătoarei.
În urma probelor strânse la dosar anchetatorii au apreciat că se impune reținerea pentru 24 de ore a polițistului Pasăre, agentul fiind acuzat de favorizarea făptuitorului, fals intelectual, uz de fals şi folosirea abuzivă a funcției în scop sexual. Chiar și așa însă, prin Urdari nimeni nu îl consideră vinovat pe polițist, agentul fiind bine văzut de către localnici și, mai ales, de către femeile în vârstă. “El e un polițist foarte bun, iar ce i se întâmplă e o înscenare. Niște nespălate și niște bețivi care fură pe aici s-au gândit să însceneze așa ceva pentru că el nu ar face așa ceva. Are familie, copii realizați, o nevastă frumoasă, nu ar face el așa ceva”, spune o localnică sigură pe părerile sale și convinsă că agentul își făcea treaba ca la carte, deși, după cum spun anchetatorii, era dispus să închidă ochii în unele dosare penale dacă îi erau rezolvate anumite “probleme”.
Gelu Ionescu

1 COMENTARIU

  1. Felicitari procurorilor tineri care au venit ultimii ani la tg jiu si care mai fac si treaba mai ales de cind nu mai sunt condusi de Cacaragea. Acest militian anul trecut a fost cercetat pt conducere auto cu nr expirat si a ramas sef de posr. Deasemenea acum 7 ani a mai fost ceecetat pt firtul unui camion de fier din termo rovinari. Cum a ajuns sef de post si cum a fost mentinut. Probabi l ca se ducea cu seful lui barbulescu la vonatoare la braconaj si era omul lui care ii cara…. Acest militian umbla si duminica in uniforma si la w c se ducea in uniforma ca doar era sef… Se satura de ….si trebuia demult arestat ca era un onfractor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here