Deschideți Porțile Unirii !

2014

În contextul războiului ilegitim și atroce declanșat de către Rusia împotriva Ucrainei, a amenințărilor crescânde la adresa statelor europene independente din zonă, considerăm că cea mai potrivită soluție pentru excluderea posibilității unei invazii ruse în Republica Moldova este Unirea cu România.
Am repara astfel greșelile reciproce ale timpului trecut, pasivitatea sau imposibilitatea noastră de a reacționa la evenimentele cutremurătoare ce au determinat accidental separarea Basarabiei istorice de România, oportunitățile pierdute datorită unor momente politice conduse de lideri incapabili și răuvoitori.
Și am asigura pe această cale, posibilitatea unei evoluții europene rapide și certe a românilor și a celorlalte etnii din Moldova într-o alternativă sigură: o Românie unită în Europa.
Acesta este un ideal și un interes al aceluiași popor de a fi reprezentat în aspirațiile lui esențiale de integritate și uniune. Iar liderii politici, dincolo de ambiții și individualism au datoria fundamentală de a înfăptui politic și administrativ dezideratul unei națiuni fracturate de timp și cotropire!
Ca un sfârșit al unei istorii crude și nedrepte susținem Unirea cu Moldova, ca o ultimă soluție înaintea unui posibil deznodământ tragic, o ultimă șansă care ar compensa sacrificiile victimelor ce au dorit a trăi alături de poporul lor și în țara lor numită România.
Și Basarabia e România!
Filiala Gorj a Partidului Alternativa Dreaptă se aliniază cu devotament la susținerea aspirațiilor și intereselor cetățenilor noștri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here